Ca urmare a sesizarilor permanente primite de la numerosi pensionari, in data de 20.08.2013 am initiat o campanie de strangere a reclamatiilor de la membrii nostri si trimiterea acestora la cele mai inalte foruri de conducere ale statului.
Totodata, pe postul nostru de televiziune „Omenia TV” am postat o inregistrare cu privire la preocuparile si ingrijorarea celor peste 34.000 de membri ai Asociatiei C.A.R.P. ”Omenia” Bucuresti, in legatura cu pericolul real al cainilor fara stapan, pentru viata si sanatatea cetatenilor Capitalei si nu numai.
Evenimentele dramatice petrecute in ultima perioada, in Capitala si in localitatile invecinate, si care au culminat cu pierderea vietii unui copil de 4 ani, confirma ingrijorarea noastra si realitatea semnalata de membrii nostri fata de aceasta problema care a devenit de interes national.
Iata de ce am lansat acest apel si va rugam sa ne sprijiniti in difuzarea acestui strigat de disperare al persoanelor in varsta si sa ne sustineti in demersurile pentru solutionarea acestei grave probleme care afecteaza siguranta si sanatatea întregii comunitati.

Cu stima si speranta,

Presedintele Asociatiei C.A.R.P. “OMENIA”
Ing.
Gheorghe CHIOARU