Aceasta politica este valabila pentru site-ul web www.carp-omenia.ro, denumit in continuare “site-ul”. Site-ul apartine operatorului de date ASOCIATIA CASA DE AJUTOR RECIPROC A PENSIONARILOR „OMENIA” BUCURESTI, cod fiscal 4629845, cu sediul in str. Amurgului nr. 53, Sectorul 5, Bucuresti, telefon: 021.423.17.49 (numita in continuare “Asociatia” sau “Noi” sau “Operator”).


Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile noastre principale.

  1. Colectam datele dumneavoastra prin intermediul formularului de contact de pe site-ul nostru pentru a va raspunde la solicitare.
  2. Datele pe care ni le transmiteti prin intermediul site-ului sunt prelucrate de catre firma de gazduire, care detine spatiul de stocare si serverele de e-mail. Exista contract intre Noi si firma de gazduire, cu clauze clare ce includ obligatiile ambelor entitati juridice de a securiza datele personale impotriva prelucrariilor neautorizate sau ilegale, pierderii accidentale sau distrugerii.
  3. Aveti dreptul de a solicita accesul la datele dumneavoastra, rectificarea sau stergerea lor, restrictionarea prelucrarii, aveti dreptul de a va opune prelucrarii, precum si dreptul la portabilitatea datelor. Daca va opuneti prelucrarii datelor dumneavoastra, nu vom putea sa va raspundem la cerere sau sa va prestam serviciul.
  4. Datele dumneavoastra nu sunt transferate catre o tara terta sau o organizatie internationala.
  5. Aveti dreptul sa depuneti plangere in fata Autoritatii de Supraveghere.
  6. Termenul de pastrare a datelor dumneavoastra personale este de 3 ani, in temeiul interesului nostru legitim de a ne apara in instanta.
  7. In cadrul ASOCIATIEI noastre exista un Responsabil cu protectia datelor cu caracter personal; datele de contact sunt urmatoarele: str. Amurgului nr.53, Sectorul 5, Bucuresti; e-mail: rpd@carp-omenia.ro; telefon: 0752.001.414. Pentru orice întrebari suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati la adresa de email: rpd@carp-omenia.ro.
  8. Aceasta pagina de internet foloseste fisiere de tip cookie. Pentru mai multe informatii cu privire la modul în care se folosesc aceste fisiere, va rugam sa accesati pagina Despre cookie-uri.

Va multumim!