Casa de odihna Pucioasa

Asociatia Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor “OMENIA” Bucuresti, are o casa de odihna situata in localitatea balneoclimaterica PUCIOASA, judetul Dambovita, langa parcul central, pe aleea Ardealului nr. 49.
Vila, cu parter si etaj, dispune de 7 camere amenajate special pentru cazarea membrilor. Fiecare camera, cu cate 2 sau 3 paturi, este dotata cu mobilier tip hotel si televizor conectat la cablu. La fiecare etaj este amenajat cate un spatiu cu frigider, aragaz, masa si scaune pentru pastrarea, prepararea si servirea micului dejun. In curtea vilei este amenajat gratarul. Lemnele si carbunii se pot achizitiona din piata orasului.

In localitate, la aproximativ 250 de metri de vila, 4 minute de mers agale, functioneaza doua complexe sanatoriale, specializate in tratarea afectiunilor persoanelor de varsta a treia. Preturile serviciilor sanatoriale pentru pensionari sunt mai mici fata de tarifele normale. Luati-va talonul de pensie cu dumneavoastra.

Daca doriti sa va cazati la Casa de Odihna Pucioasa, trebuie sa contactati asociatia pentru planificarea sejurului. Membrii din sucursale se pot planifica prin intermediul casierilor zonali.
Cazarea este gratuita. Pentru fiecare perioada de cate 24 de ore, membrii trebuie sa achite contravaloarea utilitatilor, in suma de 20 de lei.