Prima etapă a Campaniei sociale „DAŢI 1 LEU PENTRU CANTINA SOCIALĂ” s-a încheiat la 31 decembrie 2016, drept pentru care le mulțumim tuturor celor care, din puținul lor, ne-au sprijinit în acest demers cu donații. Când am pornit pe acest drum, acela al OMENIEI, ne-am propus ca, indiferent de obstacole să reușim să dezvoltăm rețeaua de servicii sociale destinate persoanelor vârstnice. “Dați un leu pentru CANTINA SOCIALĂ” reprezintă o campanie inițiată de Asociația C.A.R.P.“OMENIA” București care dorește construirea si dotarea unei cantine sociale și a unui centru rezidențial în str. Amurgului nr. 40, Sector 5, București, destinate membrilor noștri cu venituri mici și aflați într-un ridicat grad de risc social.

Astfel, incepand cu 25 mai 2016 si pana la sfarsitul anului, un numar de 5.531 de donatori au contribuit la colectarea sumei de 32.212,50 lei. Conform Regulamentului campaniei, colectarea s-a efectuat prin urne dispuse in sediile asociatiei, prin tabelele completate si semnate la casierii zonali si angajatii de la ghisee. Angajatii si colaboratorii permanenti ai asociatiei au efectuat donatii in transe multiple si astfel s-a colectat suma de 12.630 lei, din care 1.411 lei au fost donati de presedintele asociatiei. Casierii zonali, au colectat suma de 4.609,50 lei, iar lucratorii de la ghisee au colectat 7.271,20 lei. In urna de la sediul central si cea de la Centru de Zi OMENIA au fost colectati 7.701,80 lei. Urna Centrului de Zi OMENIA a fost la dispozitia posibililor donatori la toate targurile la care au fost expuse produsele realizate manual de voluntarele cercurilor de maini indemanatice, pictura si creatie.
Avem listele cu sumele si semnaturile tuturor celor 5.531 de donatori in prima etapa, dar intrucat nu toti au dorit sa le fie facute publice numele, nu publicam aceste liste, aici.
Mai avem pasi mari de făcut și, de aceea, avem nevoie in continuare de sprijinul și de ajutorul dumneavoastră financiar.

Pentru susținerea acestui demers, pe lângă punctele de donații de la sediile noastre, avem deschis și un cont bancar la Alpha Bank, sucursala Libertății: RO22 BUCU 1051 2137 2909 1RON.
Incurajati de rezultatele de inceput, am lansat regulamentul etapei a II-a al campaniei pentru perioada ianuarie – decembrie 2017, pe care va rugam sa-l studiati si sa ne onorati in continuare cu donatiile dumneavoastra.