Servicii medicale

2 CABINETE DE MEDICINA DE FAMILIE
Medicii sunt in permanenta la dispozitia membrilor, acordand consultatii si tratamente gratuite, eliberand retete compensate si gratuite pentru afectiunile specifice varstei a treia, cardiace, neurologice, reumatice, completand trimiteri pentru analize gratuite la laboratoarele de specialitate, pentru consultatii si internari.

Dotarea cabinetului cu un aparat EKG performant, permite ca fiecare membru sa beneficieze prompt de acest examen cardiologic.

Cabinetul are la dispozitie medicamente specifice afectiunilor persoanelor de varsta a treia, pe care le distribuie gratuit membrilor, cu posibilitati financiare reduse, inscrisi la medicul de familie.

Cabinetul este deschis zilnic la sediul central al asociatiei, intre orele 09.00-16.00.

medicala1CABINET DE GERIATRIE-GERONTOLOGIE
Cei doi medici specialisti, cu talentul si aparatura la dispozitie, amelioreaza si uneori reusesc sa inlature durerile produse de afectiunile specifice persoanelor de varsta a treia.

Cabinetul este dotat cu aparatura de specialitate pentru tratarea reumatismului, lombosciaticii si a altor afectiuni specifice persoanelor varstnice.
Cabinetul este deschis zilnic la sediul central al asociatiei, intre orele 09.00-13.00.

Dupa ora 13.00, medicii efectueaza vizite, consultatii si tratamente la domiciliul pacientilor nedeplasabili.

CABINET STOMATOLOGIE

Este dotat cu aparatura specifica pentru lucrarile dentare.
Medicul dentist, lucreaza de luni pana joi intre orele 08.00 – 12.00 si 14.00 – 18.00. Programati-va!

Membrii nostri din Bucuresti dar si din localitatile limitrofe vin cu incredere, datorita calitatii tratamentului si lucrarilor dentare executate, dar si a preturilor mici practicate, cu mult sub nivelul altor cabinete de acelasi profil, intrucat costurile de regie sunt suportate de catre asociatie.