Magazinul social

Punctul de distributie a alimentelor a fost creat din anul 2005, in cadrul programului de protectie sociala a tuturor membrilor Asociatiei C.A.R.P. OMENIA.

Pentru desfasurarea activitatii acestui punct de distributie, asociatia a solicitat si primit Autorizatia sanitara de functionare.

Produsele achizitionate sunt distribuite membrilor la pretul de achizitie, intrucat atat cheltuielile referitoare la spatiile de depozitare si distributie cat si cele cu activitatile de manipulare, transport si distributie, sunt suportate de catre asociatie.

La inceput s-au distribuit numai produse alimentare de baza, respectiv ulei, zahar, faina, orez, malai, membrilor care se prezentau la punctul din sediul central al asociatiei.

In timp, la cererea membrilor, gama a fost largita si cu alte produse alimentare preambalate, respectiv lapte praf, gris, bulion, zacusca cu ciuperci, taitei, fidea, biscuiti, turta dulce etc.MagazinInt1

Dupa extinderea activitatii de creditare si servicii sociale in localitati din judete limitrofe municipiului Bucuresti, la cererea membrilor, se transporta si se distribuie alimente si in aceste sucursale.
La punctul de distributie din sediul central al asociatiei, situat pe str. Amurgului 53, programul de lucru este intre orele 08.00 – 13.00 iar in sucursale acesta este stabilit de catre fiecare casier zonal cu membrii sai.

Singura conditie pentru a putea achizitiona produse este sa prezentati carnetul de membru, avand ratele la imprumuturi, cotizatia si contributia achitate la zi.