Dragi prieteni, după o iarnă capricioasă, pășim iată cu speranță într-un nou și binecuvântat început. Marele poet francez Victor Hugo spunea că “dacă oamenii nu s-ar iubi între ei, nu văd ce rost ar mai avea existenţa primăverii”. Bine ar fi să-l ascultăm pentru că prea am avut parte în ultima perioadă în loc de iubire și înțelegere, de ură și dezbinare. Am uitat să ne bucurăm de lucrurile simple, frumoase, pentru că omul are nevoie de foarte puțin pentru a fi fericit. 

    Să nu le uităm pe doamnele din viața noastră, mame, soții, fiice și surori, care ne sunt alături și ne susțin, ne iubesc și ne călăuzesc în viața. Un sincer și gingaș omagiu cât toate florile din lume să le dăruim și să le mulțumim că există. 

    Primăvara este anotimpul renaşterii naturii, al reînvierii la viaţă. Bucuraţi-vă de soare, bucuraţi-vă de ghiocei, bucuraţi-vă de frumoasele zile ale primăverii şi primiţi cu drag mărţişorul în sufletele voastre. Vă dorim să aveţi o primăvară minunată, plină de dragoste şi multe realizări!

La mulți ani de Mărțișor!

La mulți ani cu prilejul zilei de 8 Martie!

Președintele Asociației C.A.R.P. „OMENIA” București

Ec. Giorgică BĂDĂRĂU