Sărbătorile de iarnă au început la CARP “OMENIA”

Câteva zile ne mai despart de cea mai frumoasă sărbătoare creștină, Nașterea Domnului, momente pline de caldură sufletească, lumină și compasiune pentru cei mai nevoiași dintre noi. În acest scop, Asociația Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor “OMENIA” Bucuresti vă invită la festivitatea organizată cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, ce va avea loc vineri, 18 decembrie, la Colegiul Economic Viilor (Șos. Viilor, nr. 38, sector 5), începând cu orele 10.00.

Într-un cadru de bucurie se vor acorda membrilor noștri cu pensii mici și foarte mici, celor cărora soarta nu le-a îngâduit din cauza privațiunilor prea multe bucurii în această perioadă, ajutoare financiare și materiale constând în pachete substanțiale cu produse specifice sărbătorilor.

Festivitatea va debuta cu mesajul domnului Gheorghe Chioaru, președintele Asociației CARP “OMENIA” București, care va precede un moment pe cât de inedit, pe atât de bine venit pentru vârstnici și nu numai: un exercitiu asiatic de relaxare și de menținere a unei stări de sănătate optime, un exercițiu de TAI CHI, care poate fi practicat de persoane de orice vârstă.

Pentru mai multe amănunte privind acest tip de exerciții foarte ușoare, dar extrem de benefice puteți vizita pagina de net a televiziunii noastre on-line, www.omeniatv.ro. Mesajul președintelui va fi urmat de cuvintele rostite de distinșii invitați, reprezentanți ai ong-urilor, dar și ale partenerilor noștri care ne sunt aproape tot restul anului și în special în aceste frumoase momente.

Programul va include și momente artistice, cum ar fi recitalul de colinde susținut de Corul Senioarelor de la Centru de Zi al CARP “OMENIA”, sau cel al doamnelor cântecului popular, Elisabeta Turcu, Elena Ionescu Mateescu, Emilia Onilă, dar și multe alte surprize pentru participanți.

De asemenea, în perioada 18-24 decembrie, prin Centrul de Zi al Asociației, vor fi oferite alte 1000 de cadouri de Crăciun vârstnicilor care n-au putut fi prezenți la eveniment.

Vă așteptâm cu drag și sperăm să le urăm împreună “Sărbători Fericite” seniorilor noștri.

Ionut Crivăt,
Consilier Relaţii Publice la Asociatia CARP OMENIA
Email: ionut.crivat@gmail .com
ionut.crivat@carp-omenia.ro
Mobil- 0736.368.692