Gala seniorilor

Confederatia Caritas Romania, cu sprijinul Reprezentantei Comisiei Europene la Bucuresti, a organizat la 1 Octombrie 2012 cu ocazia Zilei Internationale a Persoanelor Varstnice, Gala Seniorilor 2012, la Teatrul Metropolis din Bucuresti.
Evenimentul unic in Romania, initiat de Caritas Romania in Anul European al Imbatranirii Active si al Solidaritatii intre Generatii, este primul care premiaza excelenta la varsta a treia si aduce in atentia publicului larg importanta continuarii activitatii si dupa varsta pensionarii.
La eveniment au participat personalitati din partea Presedintelui Romaniei, Guvernului, Parlamentului, ale lumii academice, culturale, sportive, ambasadori ai tarilor europene si nu numai, reprezentanti ai bisericii etc.
Celor mai activi dintre seniori, oameni al caror spirit refuza sa imbatraneasca, cu care uneori avem sansa sa interactionam si pe care nu putem sa nu ii privim cu admiratie (si cu dorinta secreta sa fim si noi asa, la varsta lor), li s-au oferit 9 premii pentru 9 domenii – seniori activi in cultura, educatie, comunitate, sport, intrajutorare etc.
Printre acestia se afla si Presedintele Federatiei Nationale “OMENIA” si al Asociatiei C.A.R.P. “OMENIA” Bucuresti, nominalizat la domeniul “apararea drepturilor pensionarilor”.
Diploma de Excelenta primita cu aceasta ocazie, sta marturie in biroul domnului ing. Gheorghe Chioaru.
Imagini de la eveniment pot fi vizionate pe www.omeniatv.ro

Redactor de serviciu, ing. Sile Falcuta